Viser alle 7 resultater

 • Rødvin , Vin

  Kendall-Jackdon Vinter’s Reserve Syrah, 2015

  Californisk Syrah

  Syrah Vinther’s Reserve har en let krydret og frisk duft af bær. Smagen er præget af krydderier og cremet frugt.

  Ved køb af 6 stk. 100 pr. flaske

 • Rødvin , Vin

  Chionetti La Chiusa Nebbiolo Langhe, 2015

  La Chiusa Langhe Nebbiolo er en fyldig og rund rødvin. Duften er let krydret og blød. Vinen bliver delvist gæret i træfade, og tilsættes ikke kulturgær. Det gør at den originale druesmag bevares.

  Ved køb af 6 flasker eller mere er prisen 133,33 kroner pr. flaske

 • Rødvin , Spanske vine

  Pago Del Vicario Penta 2015

  En intens spansk skønhed!

  Pago del Vicario Penta er en vin med en kraftfuld og krydret smag. Vinens duft har en bred vifte af intense og fyldige nuancer, som sammen giver en blød og rund duft.

  Ved køb af 6 stk. eller mere er prisen 80 kroner flasken.

   

 • Franske vine , Rødvin

  Château Cissac, Haut-Médoc, Cru Bourgeois 2015

  Druesammensætningen er 65 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Vinstokkene er i snit 33 år gamle – og det gennemsnitlige høstudbytte er på bare 36 hl. pr. hektar.

  Slottet, der gennem flere generationer har tilhørt Vialard familien, ledes i dag af Marie Vialard assisteret af kældermester Laurent Saint Pasteur. Slottet omfatter 45 hektar vinmarker placeret på …

 • Franske vine , Rødvin

  Château Kirwan 2015

  Château Kirwan

  Château Kirwan ligger midt i Margaux-distriktet i den lille kommune Cantenac og beboedes i øvrigt i mange år af den nu afdøde danske konsul i Bordeaux, Jean-Henri Schÿler.

  I dag drives slottet videre af børnene Sophie, Nathalie og Yann. Sidstnævnte overtog det danske konsulat i Bordeaux efter sin far og er nu dansk, svensk og norsk konsul.

  I 2016 …

 • Bourgogne , Franske vine

  Vosne-Romanee 2013

  Vinen er fremstillet på basis af druer fra to marker der ligger mod Nuits St. Georges (Les Jacquines og Aux Ravioles) og en mark i den nordlige ende af kommunen (Les Hautes-Mazières). Vinen har ligget 21 måneder på fad (30% nye) og er tappet uden hverken klaring eller filtrering.

  Tilbud:

  Ved køb af 6 flasker eller mere er prisen 395 kroner pr. …

 • Rødvin , Spanske vine

  Los Cantos

  Rødvin fra Ribera Del Duero. Den er produceret af 95% Tempranillo og 5% Merlot druer, der er organisk dyrket i Ribera del Duero området i Spanien. Den er særdeles velegnet til de fleste kød- og pastaretter samt ost. Vinen er drikkemoden nu og de næste mange år.

  Ved 6 stk. eller mere er prisen 100 kroner pr. flaske.