Viser alle 6 resultater

 • Tilbud Tilbud
  Champagne , Franske vine

  Taittinger Reservé Brut Champagne NV

  TAITTINGER I GAVEÆSKE
  Dejlig Taittinger.

  Brut Réserve er lavet på 40% Chardonnay og 60% Pinot Noir/Pinot Meunier.
  Dette er en charmerende Champagne der har en gylden strågul farve, samt små fine bobler.
  Duften er fuld af frugt, bl.a. fornemmer man aromaer af fersken og akacie.
  Smagen er tør, frisk og livlig, samtidig med finesse og elegance.
  Det er en NV Champagne der skal nydes ung og …

 • Tilbud Tilbud
  Franske vine , Provence

  M de Minuty

  Tilbud på Minuty!

  M de Minuty er en yderst velsmagende rosé fra Cotes de Provence, lavet på 50% Grenache, 40% Cinsault, 10% Syrah. Let krydret, men meget afrundet.

 • Franske vine , Gin

  Citadelle

  Velsmagende fransk gin!

  Citadelle Original bader sig i priser og har vundet mere end 60 medaljer, heriblandt “Spirit of the year” til 2017 World Spirit Awards og “Worlds Best Gin”. De smukke flasker er også blevet belønnet med guld til Spirits Design Master 2017.

  Krydderierne er bl.a. enebær, lakrids, stjerneanis, viol og mandler. I duften findes fine aromatiske toner af enebær og …

 • Franske vine , Rødvin

  Château Cissac, Haut-Médoc, Cru Bourgeois 2015

  Druesammensætningen er 65 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Vinstokkene er i snit 33 år gamle – og det gennemsnitlige høstudbytte er på bare 36 hl. pr. hektar.

  Slottet, der gennem flere generationer har tilhørt Vialard familien, ledes i dag af Marie Vialard assisteret af kældermester Laurent Saint Pasteur. Slottet omfatter 45 hektar vinmarker placeret på …

 • Franske vine , Rødvin

  Château Kirwan 2015

  Château Kirwan

  Château Kirwan ligger midt i Margaux-distriktet i den lille kommune Cantenac og beboedes i øvrigt i mange år af den nu afdøde danske konsul i Bordeaux, Jean-Henri Schÿler.

  I dag drives slottet videre af børnene Sophie, Nathalie og Yann. Sidstnævnte overtog det danske konsulat i Bordeaux efter sin far og er nu dansk, svensk og norsk konsul.

  I 2016 …

 • Bourgogne , Franske vine

  Vosne-Romanee 2013

  Vinen er fremstillet på basis af druer fra to marker der ligger mod Nuits St. Georges (Les Jacquines og Aux Ravioles) og en mark i den nordlige ende af kommunen (Les Hautes-Mazières). Vinen har ligget 21 måneder på fad (30% nye) og er tappet uden hverken klaring eller filtrering.

  Tilbud:

  Ved køb af 6 flasker eller mere er prisen 395 kroner pr. …