Viser alle 5 resultater

 • Danmark , Gin

  Ginscape London Dry Gin

  Prisvindende gin!

  London Dry Gin, med en masse botanicals!

  En fantastisk duft hvor de forskellige botanicals skiller sig ud med havtorn som en del af buketten. En krop i balance med enebær, koriander, citrus og de andre botanicals; en finish med toner af havtorn der elegant fortoner sig i sagte blød lakrids.

 • Danmark , Gin

  Radius Gin Batch No. 33

  Radius er “Månedens Gin” hos VIN121

  Den første uge har vi fokus på Batch 33.

  Vi bukker os i støvet. Drengene fra Radius har gjort det igen.

  Man har formået at lave en gin i virkelig høj klasse. Skønne noter af citrus skaller, der sammen med distrekte noter af havtorn og ingefær, bare rammen èn. Så man kun kan nyde den igen.

  Æblegin af …

 • Danmark , Snaps

  Snaps Bornholm Havtorn, Dild & Agurk

  Dansk lækker snaps!

  Overalt i landet på skrænter og i klitter hvor andre bærgivende buske oftest må give op, kan vi sent på året høste det syrlige bær, Havtorn. Vi har valgt at kombinere det med agurk og dild, og til trods for at sidstnævnte oprindeligt stammer fra Centralasien, forbindes det i dag især med de nord- og østeuropæiske køkkener. Kombinationen …

 • Danmark , Snaps

  Snaps Bornholm Chili & Honning

  Dansk lækker snaps!

  Vores traditionelle bornholmske honningsyp har fået et twist. Blandingen af snaps og honning har i århundreder været en fast bestanddel af bornholmsk kultur, og populær blandt både lokale og besøgende. Vi har tilsat en knivspids chili, hvilket resulterer i en sød og rund snaps, der slutter med et lille bid.

 • Danmark , Snaps

  Snaps Bornholm Fadlagret

  Hvert år udkommer Snaps Bornholm med en Limited Edition på 5000 flasker på vores fødselsdag den 14. oktober. I 2018 udkom ’Fadlagret’. Vores fadlagrede snaps har opbygget en fyldig smag i takt med, at den har hvilet på PX og Oloroso sherryfade. For at bringe sødmen frem har vi tilsat saftige mørkebrune økologiske rosiner. ’Fadlagret’ egner sig særlig godt til …