Latest Past Begivenheder

PORTVINS SMAGNING

VIN46 - Roskildevejens Vinhandel Roskildevej 46, Frederiksberg

Kom til Portvinssmagning hos VIN121 Julen kommer nærmere, så måske skulle du lige få smagt på portvinen og få lidt røverhistorier med omkring disse himmelske dråber. Tilmeld dig derfor vores portvinsaften: Fredag den 4. december 2020, kl. 17:00 byder vi velkommen til en af Danmarks største specialister inden for portvin, nemlig ingen ringere end Anders Christensen fra AC Portvinsoplevelser. Anders har rejst og drukket sig igennem det meste af siderne af Dourofloden. Og man skal på ingen måde lade hans til tider lettere midtsjællandske accent komme i vejen for hans kolossale viden om portvinens verden. Så hvad enten du er nybegynder eller har smagt et enkelt glas eller to før, burde du oprigtigt overveje at komme og opleve Anders fortælle om portvin og især huset ”Quinta de Javali”. Quinta do Javali er en familieejet vingård, der ligger på den sydlige side af Dourofloden. Nærmeste byer er Nagoselo do Douro og Sao Joao de Pesqueira.Antonio Mendes driver vingården sammen med sin hustru Louisa, der står for olivenolieproduktionen på gården.Louisa har vundet flere medaljer og fået stor anderkendelse for hendes olivenolie, både i Portugal, Spanien og England.Quinta do Javali er Dourodalens mindste vingård målt på hektar, og de hverken køber eller sælger druer.Alt hvad der produceres af både portvin og rødvin er druer fra egen produktion. Denne aften skal vi smage følgende: Javali Ruby Javali Spec. reserve Javali LBV 2015 Javali Tawny Javali 10 års Der vil blive serveret lidt ost & pølse, samt brød og olie til smagningen.   Efterfølgende vil der være mulighed for at købe en kold øl, et glas vino eller lidt god portvin fmed lidt alder Praktisk info: Eftersom dette er en smagning kører vi samme ”corona-restriktioner”, som hvis I skulle på restaurant. Butikken lukker derfor lidt før den pågældende dag, og der vil kun være åbent for jer. I skal bære mundbind ved ankomst. Eftersom vi ikke ønsker at medvirke til corona-smitten stiger, har vi valgt kun at sælge borde til 4 personer. Vi skal sammen kunne hygge os, men med respekt for den corona-sitiuation, vi er i. Såfremt der skulle ske ændringer i de restriktioner som regeringen udstikker, vil vi naturligvis agere ud fra dem.

kr1200

Bourgogne Smagning

VIN46 - Roskildevejens Vinhandel Roskildevej 46, Frederiksberg

Det er vist ingen hemmelighed, at alle elsker et godt glas bourgogne. De fleste af os, elsker jo at smage den kæmpe forskel. Der kan være mellem 2 vine, fra samme område. Men som måske kun ligger 2 -3 marker fra hinanden. Fredag den 27. November 2020 kl. 18:30 holder vi, årets helt store tilløbsstykke, nemlig Bourgogne-aften med Mads Højlund. Hvis der ikke skulle være nogen som kender til, aftenens indlægsholder, Mads Højlund. Så tror jeg I vil blive slemt overrasket. Mads har, udover at være sommelier, og så en kendskab og kærlighed til vin. Som stiller ham helt forrest i rækken, når det kommer til viden omkring netop bourgogne. Vi skal smage følgende:                       Hvide vine MARCHAND-TAWSE – Chablis 2018 Chablis  THIBAULT LIGER-BELAIR – Nuits-St-Georges 2017 Bourgogne blanc Les Charmes FABIEN COCHE – Meursault 2018 Meursault Røde vine  TRAPET ROCHELANDET – Gevrey-Chambertin  2018 Bourgogne rouge  JACQUES CACHEUX – Vosne-Romanée 2016 Vosne-Romanée  JACQUES CACHEUX – Vosne-Romanée 2016 Vosne-Romanée, Aux Genaivrìeres  FRANCOIS BERTHEAU – Chambolle-Musigny 2018 Chambolle-Musigny Premier Cru Der vil naturligvis serveres 2 retter veltilberedt mad, samt vand & brød til smagningen. NB: VIGTIG INFORMATION OMKRING COVID-19 & ARRANGEMENTET Butikken på Roskildevej er stor, og vi har i samråd med Sundhedsstyrelsens corona-hotline taget en række tiltag, der gør, at vi trygt kan afvikle vores arrangementer her. Vi sætter eksempelvis kun 4 personer ved borde, hvor der normalt sidder 8 personer. Er man 2 personer, sidder man ved et bord, som er beregnet til 4 personer. Ingen kommer således til at sidde sammen med nogen, som de ikke kender. Derudover har vi også sat deltagerantallet væsentligt ned, så der er rigeligt med plads mellem bordene. I, som gæster, har også et ansvar. På Roskildevej følge samme regler, som hvis I skal på restaurant. Altså mundbind når I kommer og går, samt går på toilettet. Vi er dog rimeligt sikre på, at I i forvejen ved, hvordan I skal agere i denne jungle af tiltag. Skulle du føle dig syg eller have symptomer. Så skriv til os. På selve dagen, kan vi ikke give dig pengene tilbage. Men vi vil gerne give dig et gavekort til butikken.

kr1295

Onsdags-Klubben

VIN46 - Roskildevejens Vinhandel Roskildevej 46, Frederiksberg

Kender I det, når I ikke rigtigt kan nå at ses med jeres venner. Hverdagen er ofte lidt for travl til, at man kan få det hele til at hænge sammen, og det ender tit med, at man aldrig får inviteret på middag. Det har vi hos Vin46 forsøgt at komme med en løsning på: En middag, hvor I bare kan ”droppe” ind og spise to retter mad og to glas vin og så smutte igen. I behøver I ikke hænge ud i flere timer, I skal ikke rydde op, gøre rent og forberede mad. I dukker bare op kl. 18:00 eller kl. 18:30, og så kan I hygge jer med jeres venner fra start til slut. Vi har på følgende datoer lavet en middag, som I kan nyde til meget fornuftige penge. 2 retter mad & 2 glas vin for kr. 250.-

kr250
X